Ik wil graag mijn bestelling annuleren of een artikel terugsturen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling van de verpakking niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Omdat wij een 100% tevredenheid garantie willen garanderen zijn wij wel altijd benieuwd naar de reden van retour.

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Hondenspeciaalzaak Lupus zijn voor eigen rekening.  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht stuurt u ons een e-mail  naar info@naturis.be. Vermeld altijd het ordernummer erbij.

Wij nemen dan z.s.m. contact met u op over de afhandeling van de retour en zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag inclusief verzendkosten z.s.m, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten op uw bankrekening mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Laat een reactie achter


X